joi, 5 mai 2011

Sirop natural din menta

Un sirop deosebit de gustos si aromat, pe care-l putem folosi in creme ,  inghetate , la insiroparea blaturilor, in ceaiuri sau la prepararea bauturilor racoritoare.

Reteta AICI  











12 comentarii:

maria mihalache spunea...

Ce frumos arata.Vara un pahar de sirop de menta te racoreste si te revigoreaza.
Pup draga mea Lia!

lia spunea...

Te astept cu mare drag, la un pahar cu racoaritoare si iz de menta...
Pupici draga Medi si nu se stie nici odata...se intalneste munte cu munte, dara om cu om...

mona spunea...

arata minunat!

lia spunea...

Multumesc Mona pt apreciere si vizita ! Este delicios, poti sa-l faci si tu daca vrei si-ti place menta, bineinteles.
Pupici !

Dya spunea...

Superba prezentarea! Minunata ideea! multumesc pentru inspiratie! Pup cu drag, scumpa Lia!

lia spunea...

Dya draga mea, ma bucur ca reteta mea te inspira si sper sa o incerci, sigur nu vei regreta...si-ti multumesc mult pt apreciere.
Pupici.

Lubita spunea...

Draga Lia,ti-am facut o vizita,frumos si apetisant blog;am luat reteta de sirop,o voi face si-ti spun cum a iesit;te pupic si sa faci multe delicatese

lia spunea...

Multumesc draga Lubita pentru vizita si aprecieri. Ma bucur ca ti-a starnit interes acest sirop...si de-abea astept sa aud impresii...
Pupici si weekend placut!

Anonim spunea...

Buna!
Vreau si eu sa fac siropul de menta, dar am o intrebare: mierea se fierbe??

Lia Maria Grozi spunea...

Draga Anonim, ma bucur ca reteta mea ti-a captat atentia si sper sa o si incerci. Dar sa-ti raspund la intrebare: mierea se pune la final,dupa ce siropul a fost oprit din fierbere si se adauga in stare lichida(o incalziti in microvele daca este zaharisita), se amesteca foarte bine in sirop. Mierea nu se fierbe ! pt. a nu-si pierde proprietatile.

Anonim spunea...

Multumesc de raspuns, chiar azi voi face!

Lia Maria Grozi spunea...

Cu mare drag raspund tuturor celor interesati sa incerce oricare din retetele mele :). Ma bucu sa-ti pot fi de ajutor Anonim si m-as bucura daca ai reveni si cu impresii...asta daca intradevar te-ai hotarat sa incerci reteta.
Spor la bucatarit !