joi, 9 iunie 2011

Dulceata de capsuni

Culoare…gust…parfum...toate intr-un borcan si mai ales fara conservanti !


reteta AICI

9 comentarii:

dana spunea...

Imi place cum arata!!!
Deci m-ai convins!
O sa fac si eu dupa reteta ta, imi place ca ai dat detalii sa inteleaga tot omu'
App. nu sterilizezi deloc borcanele?

lia spunea...

Dana, ma bucur ca-ti place reteta mea si sigur nu vei regreta daca o vei incerca. Na ca a iesit cu rima hi,hi,hi. Dar sa revin...borcanele trebue neaparat sterilizate !(spalate, degresate si uscate, la ingrediente am specificat numarul de borcane, gramajul si sa fie sterilizate.De aceia nu am mai amintit la descriere despre acest aspect.
Pupici si spor la treaba !
Ps:nu uita, astept impresii.

Sidy spunea...

Waw ce fain arata dulceata ta Lia...minunata !
Am sa fac o portie si dupa reteta ta, neaparat.
Dana cred ca te intreba daca nu mai fierbi borcanele in bain-marie dupa ce le-ai umplut...

lia spunea...

Multumesc, draga Sidy, pentru apreciere !
NU sterilez borcanele pline, dupa ce le tin cateva minute pe capace, le intorc si le las sa se raceasca... stau foarte bine peste iarna si in plus, raman bucatile intacte.
Pupici, si weekend placut !

Adrian spunea...

Arata nemaipomenit si chiar acum o sa incerc reteta ta. Am 5 kg de capsuni care abia asteapta sa se faca folosite :) Mc

Lia Maria Grozi spunea...

Bine ai venit in vizita Adrian ! Ma bucur ca iti pot fi sursa de inspiratie si sper ca ti-a reusit si ai preparat o dulceata gustoasa :). Multumesc mult pentru apreciere !
o zi frumoasa !

Dana Chirila spunea...

arata foarte bine, acum o fac si eu dupa reteta ta ,sper sa imi iasa ceva bun precum arata, te pup.

Lia Maria Grozi spunea...

Dana Chirila, multumesc de apreciere si sper ca ai preparat o dulceata asa cum ti-ai dorit ! Asa ca si a mea :)
Pup si te astept cu pareri.

Lia Maria Grozi spunea...

Dana Chirila, multumesc de apreciere si sper ca ai preparat o dulceata asa cum ti-ai dorit ! Asa ca si a mea :)
Pup si te astept cu pareri.