sâmbătă, 20 august 2011

Dulceata de gogonele


Este o dulceata care tinde sa se apropie ca si gust, de dulceata de nuci verzi. Este foarte gustoasa si aromata, de culoare nu mai zic…imi place la nebunie ! Si tin sa mentionez ca gogonelele folosite sant BIO, ingrijite si crescute in ghiveci. Si nu am folosit conservant !

Reteta: aici

2 comentarii:

Mihaela Radulescu spunea...

Grozava dulcegarie,eu le tai ,pun zaharul ,le las un timp sa se acomodeze una cu alta si pun la foc.Cel mai mult imi place in combinatie cu dovlecel ras,mere sau coji de pepene rosu,neaparat ghimbir ,imi fac provizie din timp.
Anul trecut am facut o transa si cu 2-3 ardei iuti,o nebunie.
Anul asta am descoperit o noua aroma ,cu menta .
Succes in tot ceea ce faci!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Mihaela! imi plac provocarile si gusturile noi...sigur am sa incerc noile combinatii:)
Un sfarsit de saptamana placut.