miercuri, 5 octombrie 2011

Jeleu de morcovi


De cum am vazut reteta Sursa , mi-am dorit sa o incerc si chiar am incercat-o. Sant atat de bune aceste jeleuri de nu te mai saturi sa le mananci yumi, yumi 

          reteta aici : http://www.liavagateste.ro/jeleu-de-morcovi/

12 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Dar ce culoare grozava au.Sigur sunt deliciosi bulgarasii acestia.Te pup!

Corina spunea...

Minunat arata Lia!Pup

lia spunea...

Pupici draga DiaMar,chiar sant deliciosi, noua ne plac mult si sant atat de usor de facut...
O seara placuta!

Antonina spunea...

O culoare tare placuta!! si n-am facut niciodata din morcovi.. sunt tare curioasa.. o sa incerc ! pupici

lia spunea...

Multumesac Corinuta, pup si eu cu drag.
O seara frumoasa !

lia spunea...

Antonina multumesc si spor la treaba, astept impresiile...
Pupici si o seara frumoasa!

dian@ spunea...

mmmm...ce frumosi sunt bulgarasi!au o culoare tare faina!

lia spunea...

Multumesc Diana atat pentru vizita cat si pentru apreciere.
Pupici

Cristina spunea...

Arata f frumos!

lia spunea...

Multumesc Cristina !
Pupici si o seara frumoasa.

Marius Barbu spunea...

O reteta foarte originala, sunt curios sa cunosc rezultatul pentru ca este greu de intuit. Frumoasa prezentarea!

lia spunea...

Multumesc Marius ! Si-ti sugerez sa o testezi...nu e greu de facut si zic eu ca nu vei fi deloc, dezamagit de gustul final.
Spor la bucatarit ! si daca te-am convins...nu uita, astept impresiile tale.
Duminica placuta!