sâmbătă, 12 mai 2012

Pavlova in culori de primavara


Am pregatit doua torturi delicioase din bezea, unul cu doua straturi, pe care l-am trimis la copii si unul(acesta) din trei straturi pentru noi. Am avut in congelator adunate 400g de albusuri si  acum le-am executat. Am facut 4 blaturi roz, 2 mari+ 2mici si 2 blaturi mari verzi. Din restul de spuma am facut bezele albe si colorate.



Reteta aici : http://www.liavagateste.ro/pavlova-in-culori-de-primavara/


19 comentarii:

Cristina spunea...

Waw! Un desert senzational! Si e preferatul meu.

Livia spunea...

Vai cum arata! De cand tot vreau sa fac si eu pavlova si nu mai reusesc! O seara frumoasa!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Cristina draga !
Weeckend placut !

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Livia ! O seara placuta si tie, pupici!

cry_filo spunea...

arata super bine si la gus cred ca este delicios!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc cry_filo! in primul rand pentru vizita, apoi pentru apreciere.
Pot sa-ti spun doar ca gustul e divin...
Duminica placuta in continuare !

Sidy spunea...

Liaaaaaa....mor incet !
Vreau si eu asa o bunatate !
Felicitari !
Te tzuc...

Lia Maria Grozi spunea...

Ce simpatica esti Sidy draga, ma faci sa rad hi,hi...cu mare drag te servesc !!!!!
pupici

Lady Butterfly spunea...

Doamne ce explozie de culoare si poate si de calorii..dar nu conteaza..la cum arata trebuie neaparat incercata!!!! Cat inseamna 400 de gr de albus? Cate albusuri?

Gabriela spunea...

Vai, ce de ai mai cladit aici! O bunatate!

Mirela Goleanu spunea...

Excelent arata ! :)

Lulu spunea...

Draga Lia,ca sa faci o Pvlova,trebuie sa fii foarte indemanatica iar eu cum nu sunt pentru asa ceva,salivez uitandu-ma pe la tine;felicitari!!
Pupici!

Lia Maria Grozi spunea...

Lady Butterfly,ma bucur ca-ti place...si ca sa-ti raspund la intrebare...un albus de ou, are in medie 30g, eu am folosit 12 bucati.
pupici

Lia Maria Grozi spunea...

Mirela Goleanum multumesc draga mea!
pupici

Lia Maria Grozi spunea...

Lubita, tu esti asa draguta, de fiecare data...este adevarat ca e nevoie de indemanare si rabdare dar nu e asa greu crede-ma. Eu am avut ceva de lucru aici, deoarece mi sau strans multe albusuri, dar cu o cantitate mai mica, nu e greu deloc, poate incerci si tu? Pana atunci te servesc eu :)cu mare drag!!!
pupici

Adina spunea...

Este un desert delicios !:)
Aveti niste retete grozave !
Va intereseaza un schimb de link ?
Multumesc.
http://calatorii-culinare-adina.blogspot.com/

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Adina, pentru vizita si pentru apreciere !
Am trecut si eu pe la tine:)(ce-i drept foarte scurt...dar promit sa revin imediat ce timpul imi va permite) si sigur de ce nu? facem schimb de link, de impresii, pareri, cu mare drag:)
pupici

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Vai de mine, cat de bine poate sa arate!

Lia Maria Grozi spunea...

Multumesc Lavi draga !
te pup...