vineri, 25 aprilie 2014

Paste cu branza si carnati

Acest preparat ma duce cu gandul la copilarie, deoarece mama ne gatea destul de des astfel de paste, cu telemea sarata si carnati facuti de parintii mei in casa. Carnatii erau usor afumati, o parte merge-au in camara la uscat si o parte taiati in bucati cam de un deget si pusi in congelat.
Acesti carnati pastrati in congelator, mama ii folosea de fiecare data cand ne prepara aceste delicioase paste J . Va recomand sa folositi pastele Hutton , sunt de caliatate, se comporta excelent la fierbere, nu se sfarama, nu se lipesc si sunt delicioase !
Asa cum v-am obisnuit deja, aici va delectati cu reteta in imagini, reteta scrisa o gasiti :  AICI
























Spor la preparat si pofta la mancat !

2 comentarii:

Laura spunea...

Foarte bune ! :)

Lia Maria Grozi spunea...

Draga Laura, ma bucur ca si tie iti place prepartul meu .
Pup si te mai astept cu drag <3 .